Verantwoording: Tijdschriftmedia hebben het eeuwige leven

Mijn opiniestuk is tijdens de evaluatie van het eindassessment bestempeld als aardig, maar het moet beter. Belangrijk daarbij is dat ik minder uit eigen ervaringen zou putten en meer gebruikmaak van bewijs. Ik heb navraag gedaan of het dan mogelijk was dat ik een opiniestuk voor Villamedia zou schrijven op basis van mijn reflectie. Daarin heb ik namelijk veel nieuwe informatie verzameld waarmee ik collega’s kan informeren.

Bij mijn vorige assessment dacht ik dat dit niet mocht. Van Monique Hamers-Regimbal en Annemarie Rijkers heb ik juist het tegendeel begrepen. Zij vertelden mij dat dit een uitstekend idee was, omdat ik door mijn reflectie nieuwe inzichten kan bieden en dat ik hiermee het lezerspubliek van Villamedia een bijdrage kan leveren. Vandaar dat ik mijn opiniestuk volledig herschreven heb met een nieuw onderwerp. Dit is gebaseerd op de bevindingen van mijn reflectie op het journalistieke probleem waar tijdschriftmedia mee kampen.

Mijn opiniestuk is daardoor ook een stuk sterker geworden. Als bron vermeld ik daarom mijzelf. Voor andere bronnen wil ik graag naar de reflectie verwijzen. Wat ik gebruik voor het opiniestuk wordt geverifieerd in de reflectie.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s