Geen problemen, wel kleine tegenslagen

We zijn al enige tijd op weg om het afstuderen succesvol af te sluiten. Ik ben nog steeds hoopvol dat dit gaat lukken want op zich kent de voorbereiding weinig problemen. Het mailcontact tussen mij en redacties van tijdschriften loopt grotendeels vloeiend en ik heb de interviews met Pepijn Dobbelaer van uitgeverij Virtumedia en Jan Hermen De Bruijn ook gehouden.

Ook zijn mijn interviewvragen met betrekking tot mijn afstudeeronderzoek beantwoord door Mathilde Hoekstra van libelle. Zij is zeer behulpzaam geweest, want op het moment dat ik haar benaderde was er nogal wat rumoer bij Sanoma. Franska Stuy vertrok een dag nadat ik Libelle benaderde. Dat was puur toeval. Robert Theunissen van Zoom.nl en Jeroen De Jager van Computer!Totaal hebben eveneens hun antwoorden op de onderzoeksvragen met mij gedeeld. Hierdoor kan ik een begin gaan maken met de uitwerking van mijn scriptie.

Dit is op zich goed nieuws, maar er zijn enkele kleine tegenslagen. Zo heb ik met meerdere tijdschriftredacties gemaild, maar nog niet iedereen heeft gereageerd of wil meewerken. Zo werkt Aart Aarsbergen van National Geographic Magazine niet mee aan het onderzoek. Zijn reactie is echter wel begrijpelijk, want hij geeft te kennen niet aan elk onderzoek mee te kunnen doen. Dat kan ik best begrijpen. Wat vooral jammer is, is dat ik nog niet van alle redacties een reactie heb. LINDA, Voetbal International en de Power Unlimited hebben nog niet gereageerd. Dat is jammer, maar niet heel erg. Met de zes huidige kandidaten heb ik afdoende informatie om een goed onderzoek te houden. Maar wie weet wat de komende dagen brengt. Meer is niet per definitie beter.

Daarnaast ben ik nog goed aan het nadenken wie ik wil gaan interviewen voor mijn afstudeerinterview. Ik heb meerdere kandidaten op het oog gehad, maar ik stap er elke keer vanaf. Ik wil iets bijzonders doen voor GEZOND eten Magazine (voor deze doelgroep is het interview bedoeld). Ik maak mij er niet heel druk om dat ik momenteel geen kandidaat heb, want ik ben vooral bezig met mijn scriptie. Anderzijds naderen we de deadline steeds sneller en zal ik binnenkort toch echt sprongen moeten maken hierin. Het groter geheel loop in ieder geval prima.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s