Eerste begin aan afstuderen

Het eerste begin op weg naar het afstuderen is in gang gezet. Ik hoop dat ik mee kan doen aan het eindassessment dat ergens aanvangt binnen de periode eind november tot begin december. Om een start te maken heb ik de website die ik ergens begin mei had aangemaakt via WordPress voorzien van eerdere blogberichten en kopjes waaronder ik mijn afstudeerproducten kan zetten. Voorlopig staat nog niets online, ik wil eerst zeker weten dat alles wat ik plaats goed is. Altijd handig zo’n conceptmodus.

Naast mijn weblog heb ik contact opgenomen met Monique Hamers over het afstuderen. Aan de feedback op mijn eerste opzet kan ik zien dat ik nog wat kleine dingen moet specificeren, maar dat het grotendeels goed in elkaar steekt. Ik heb daarnaast afspraken in gang gezet met verschillende personen die willen meewerken aan mijn afstudeeronderzoek. Met hoofdredacteur Thomas Hendriks van de Quest heb ik ondertussen al een zeer interessant interview gehouden. Het is een goede start voor mijn scriptie. Ook Jan Hermen de Bruijn van ELF Voetbal Magazine wil mij helpen bij het onderzoek. Daarmee ben ik nu een afspraak aan het plannen.

Daarnaast ben ik begonnen met het verzamelen van informatie voor verschillende onderwerpen waarover ik wil schrijven. Het is nog vroeg met het oog op afstuderen, maar zo kan ik alvast kijken welke mogelijkheden er liggen. Ik weet in ieder geval wel voor welke media ik mijn artikelen zal schrijven. Het idee is om twee achtergronden te schrijven en een interview te maken. Daarnaast zal ik een column, opinieartikel en recensie ter beoordeling inleveren. Overigens zal ik de komende twee maanden aan de bak moeten om alles tijdig af te krijgen.

Begin oktober zal ik namelijk mijn producten inleveren voor Kwesties Medium Extra. Als dit geen voldoende oplevert mag ik nog niet afstuderen en dat zou zonde zijn. Hoe dat afloopt zal ik in mijn volgende blog bespreken, voor nu focus ik mij nog op mijn scriptie en het benaderen van interviewkandidaten die ik geschikt acht voor mijn onderzoek. Hopelijk gaat het een mooi resultaat opleveren.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s