Afstudeerreflectie & verantwoording

Via de volgende link kun je mijn afstudeerreflectie downloaden en inzien. De verantwoording van mijn onderzoek is te vinden in de afstudeerreflectie zelf.

Herkansing reflectie
Mijn reflectie is niet helemaal goedgekeurd door de assessoren tijdens het eindassessment dat ik heb gehad. Annemarie Rijkers en co. vonden dat ik veel moeite had met het geven van uitleg over wat ik nou precies wilde aantonen met de reflectie. Sommige kritiekpunten heb ik in eerste instantie niet goed begrepen, zoals dat ik geen eigen conclusie formuleerde en niet voor ogen had waar ik heen wilde gaan.

Ik heb daarom nog eens goed gekeken naar de reflectie en heb heel wat aanpassingen gemaakt die voor een helderder einddoel hebben gezorgd en die het product duidelijker hebben weggezet. In plaats van meer te spreken van abonnees, spreek ik nu vooral over het lezerspubliek, waar ik mijn aandacht op vestig. Het terugkeren van lezers naar het tijdschriftmedium als merk in plaats van alleen terugkeer naar het blad is ook nu duidelijker vermeld door de tekst heen.

Door de hoofdvraag hier beter op in te laten spelen en tekst aan te passen en vullen is het eindproduct in mijn ogen enorm verbeterd. Ik heb een betere eigen visie kunnen schrijven op de bevindingen en heb een duidelijke en heldere conclusie kunnen formuleren. Aan het bijschaven van mijn reflectie hebben aardig wat dagen gezeten, maar het eindresultaat is er een stuk beter door geworden. Ik denk dan ook dat dit eindproduct nu hoger uit zal komen dan een vijf.

Ik wens je veel leesplezier!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s