KMEX aan de beurt

Het afstuderen moet tijdelijk gestaakt worden. Het moment van de waarheid zit eraan te komen. Binnen een paar weken weet ik of al mijn afstudeerwerk gebruikt kan worden bij het afstuderen aan het eind van dit jaar, of dat ik nog een paar maanden moet wachten. Pas als ik KMEX heb gehaald mag ik afstuderen, dus daarvoor zal ik eerst werk moeten verrichten.

Voor mijn achtergrondverhaal heb ik veel research gedaan naar asielzoekers in Nederland. Die informatie moet ik nog op een rijtje zetten om een goed achtergrondverhaal te schrijven. Hier ga ik de komende tijd serieus mee aan de slag. Op 11 oktober ligt namelijk de deadline en ik wil een dag eerder klaar zijn.

Veel tijd om te bloggen is er nu ook niet, ik ben eergisteren voor mijn reportage over asielzoekersopvang op pad geweest en zal mijn bevindingen vandaag opschrijven. Met het artikel wil ik laten zien dat ik ook gewoon een goede reportage kan schrijven, ook al ben ik er zelf geen fan van. Bij toekomstige werkgevers kan ik natuurlijk altijd op pad gaan als het nodig is, maar in eerste instantie ligt mijn voorkeur bij andere artikelen zoals interviews en achtergrondverhalen.

Zoals gezegd is er niet veel tijd om bij te praten. Mijn scriptiewerk wacht en ik moet mijn reportage gaan uitschrijven. Vandaar dat dit maar een kort blogje is, ik ga nu namelijk aan de slag. Wens mij succes. Alvast bedankt daarvoor.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s