De laatste artikelen voor afstuderen

Het heeft even geduurd, maar ik kan eindelijk stellen dat ik bezig ben met de laatste twee artikelen waar ik aan werk. De column, het opinieartikel en de recensie zijn zo goed als af. Hier wil ik nog zeker een extra blik op werpen om te kijken in hoeverre ik verbeteringen kan aanbrengen. Hetzelfde geldt voor het achtergrondverhaal over cybercriminaliteit. Zo nu en dan kritisch kijken levert mooiere artikelen op, zo heb ik vaker ervaren.

De laatste twee artikelen waar ik mee bezig ben zijn een taalproject voor Quest en het interview voor GEZOND eten Magazine. Ik heb eindelijk de perfecte kandidaat gevonden, namelijk Vincent Gerdsen. Ik heb hem afgelopen donderdag geïnterviewd over zijn ervaringen en expertise met de macrobiotiek. Dit moet ik nog even mooi uitwerken om er een mooi interview van te maken. Het interview zelf duurde langer dan een uur, omdat de beste man veel te zeggen had. Het interview heeft op mij een hele goede indruk achtergelaten.

Daarnaast heb ik ook voor mijn taalartikel een laatste interview kandidaat gevonden die het verhaal over taal meer flair kan geven. Ik houd jullie nog even in spanning, maar ik kan verklappen dat de moeilijkste taal ter wereld goed uitgelicht zal worden. Voor dit onderwerp heb ik veel research moeten doen, maar dat is zeker de moeite waard. Ik heb veel goede ideeën over de invulling van het artikel, al zal ik nog even goed moeten zoeken naar de juiste invalshoek. Ik heb zoveel informatie dat ik veel zal moeten schrappen.

Met nog iets meer dan een week te gaan weet ik niet of ik het haal om nog een voortgangsblog te schrijven. De tijd zal het leren. Ik ben bezig met de laatste loodjes en moet bij enkele artikelen de puntjes op de i zetten. Dat is iets meer werk dan ï. Ik wil wel even melden dat mijn scriptie voor een groot deel af is. Hier zal ik de komende dagen ook nog wat aandacht aan besteden om hem af te maken.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s